Als hét platform voor de Apeldoornse ondernemer kon het niet uitblijven voor Ondernemen055: vol inhaken op de corona-crisis. En óf dat gelukt is. Omgetoverd tot heus Corona platform vind je er als ondernemer informatie over het waar, wat en hoe in deze crisistijden. Ook lees je er verhalen van lokale mede-ondernemers en is er een heuse Apeldoornse marktplaats waar diensten worden aangeboden of gevraagd!

 

hard work pays off

Samen met de gemeente hebben we het platform binnen een week tijd opgezet. ‘Eruit geramd’, kunnen we wel zeggen. Met snel schakelen en de nodige slagkracht zorgden we voor een informatiestroom waar je u tegen mag zeggen. Vorige week maandag werd-ie operationeel en sindsdien hebben vele ondernemers hun weg ernaartoe al gevonden! Hoe tof!

We care. We share.

show me

Veel ondernemers maken al gretig gebruik van de Marktplaats. Zo mooi om te zien: Apeldoornse ondernemers die elkaar helpen. Door iets te bieden wat een ander niet kan of heeft. Dat kan van alles zijn: kennis, personeel, logistiek, locaties… Benieuwd naar toffe voorbeelden van zulke ondernemers? Een kleine opsomming! Watch and learn 😉

  • Brummense Koksintermediairs stelt koks beschikbaar die kunnen helpen in ziekenhuizen en zorginstellingen.
  • Ouderenzorginstelling Klein Geluk zoekt extra handen voor de zorg die bestaande werknemers vervangen of ondersteunen. Achtergrond, opleiding of interesse spelen geen rol; er wordt breed gezocht!
  • Coach Dennis van den Brand (Gradatus) biedt in april en mei gratis online sessies aan in ‘hoe om te gaan met spanningen en onrust?’.
  • Uitzendbureau 65plus zet uitzendkrachten in voor bezorgwerkzaamheden voor ondernemers en bedrijven.
  • Horeca-uitzendbureau Feestgemak plaatst zich in de etalage door vervangend werk te zoeken voor oproepkrachten! Bijvoorbeeld ondersteunende functies in de zorg, productiewerk en in de schoonmaak. Alles om iedereen aan het werk te houden!
  • De Slaapfabriek Ontbijthotel in Teuge biedt hotelkamers voor vijf euro per uur aan als ‘stilte werkplek’.

Meer lezen? De Stentor kwam met een mooi artikel.

Zelf ook een dienst in de aanbieding? Of op zoek naar extra handjes of bepaalde diensten of producten? Maak snel gebruik van dit toffe initiatief en ervaar zelf de kracht van samen!