Amazing maakt het Beeter®

3,5 miljoen Nederlanders willen minimaal één dag in de week geen vlees eten. Slechts 20% doet dat daadwerkelijk. Waarom? Talloze onderzoekers hebben er hun tanden op stukgebeten. Veel vegetariërs vinden duurzaamheid en dierenwelzijn belangrijk. Vleesminderaars zoeken een balans tussen dierlijke en plantaardige levensmiddelen. Gezond(er) eten is een gemene deler. Maar bovenal: het moet lekker en betaalbaar zijn.

Beeter® is de basis voor heerlijke vlees- of visvrije producten en gerechten. 100% plantaardig, eiwitrijk, glutenvrij, vetarm, in Nederland geproduceerd. De beleving doet veel mensen denken aan die van vlees. Niet van verwerkt vlees zoals gehakt en voorgevormde stukjes, eerder van kalkoendij, hamlap of suddervlees. Toch is Beeter® duidelijk geen vlees.

Voor o.a. de beurs ‘intrafood’ in Kortrijk heeft Amazing een stand ontworpen met de juist ingrediënten: flexibel, sexy, uitdagend en prikkelend. Tevens werd er een basis gelegd voor een nieuwe huisstijl waarin de kenmerken van Beeter® nog beter tot hun recht komen.

 

Andere cases