Graafschap College: altijd een pluspunt

Van Amazing mag je verwachten dat we meer doen dan alleen het bouwen van je website. Toen het Graafschap College ons benaderde voor een nieuw concept en ontwerp voor www.graafschapcollege.nl, kozen we voor een krachtig concept en moderne grafische oplossing die recht doet aan het bijzondere karakter van dit college.

Het Graafschap College is geen gewoon college, maar innovatief, kwalitatief en hoogwaardig. Deze meerwaarde is het uitgangspunt geworden. We vertaalden het naar ‘pluspunten’; een plusteken dat in het gehele ontwerp en in de pay-off terugkomt. De structuur is verder compleet aangepast op het aanbod van Graafschap College. De opleidingen en cursussen staan centraal en de look and feel ademen ‘college’ uit. Bezoekers kunnen gebruik maken van een opleidingsfilter. Deze kan achter de schermen door Graafschap College (zonder tussenkomst van Amazing) worden voorzien van nieuwe profielvelden. Zij kunnen de volgorde en weergave ook zelf bepalen/bijwerken.

De backoffice is daarnaast voorzien van een uitgebreide rollen- en rechtenstructuur, PeopleXS, en Magister. Zo kan iemand die als auteur inlogt alleen tekstuele aanpassingen doen en heeft een opleidingsbeheerder alle rechten om wijzigingen aan de website aan te brengen. PeopleXS biedt een complete en flexibele online oplossing voor werving en talent management. Magister is een administratiepakket, leerlingvolgsysteem en elektronische leeromgeving voor scholen, waarmee alle gegevens van leerlingen bijgehouden kunnen worden.

Graafschapcollege.nl is een multisite met verschillende url’s die dezelfde lay-out hebben:

–         werkenbij.graafschapcollege.nl

–         inburgering.graafschapcollege.nl

–         taalschool.graafschapcollege.nl

De website mag, net als het college zelf, hoogwaardig genoemd worden; een WordPress website +.

Andere cases