altijd een + punt.

think big

Het mooiste wat je kunt worden? Jezelf. Succes in het leven, succes in de loopbaan. Het Graafschap College draagt er glorieus aan bij! Een ambitieus en groot opleidingscentrum met plenty of aanbod in hoogwaardig beroepsonderwijs. Maar ook volwassenonderwijs, beroepscursussen en taal- en inburgeringsopleidingen… present! Bijna 9000 studenten keihard aan de slag met hun ontwikkeling. Locaties met een eigen karakter en sfeer. 800 bevlogen medewerkers in een moderne environment. Een leven lang leren. Go for it.

plusje hier. plusje daar.

Het Graafschap en al haar mogelijkheden. Hoe krijg je uniformiteit? Eenheid in uitstraling? Op zoek naar die ware merkbelofte! De belofte van Het Graafschap? Het bieden van serieuze meerwaarde. Op vele vlakken. Meerwaarde voor de student: bij het Graafschap ben je geen nummer. Meerwaarde voor de docent: ontplooiing, waardering, plezier. Meerwaarde voor bedrijven: resultaat staat altijd voorop. Meerwaarde voor… Ja, waar eigenlijk niet voor?

Al die pluspunten. Die mogen opgevoerd! Hoe? Letterlijk mét die + : daarmee zet je af tegen andere aanbieders uit je branche. Dan kom je tot het kernconcept: altijd een pluspunt! Een helder symbool. Een krachtige, grafische oplossing. Breed toepasbaar in alle media.

En dan rechtdoen aan die breedte. De plussen van het Graafschap over de hele communicatielinie invullen. Positieve, frisse kleuren: geel en groen, kleuren van groei. En een vleugje Graafschap-blauw. Krachtige fonts. Stralende mensen. Een pakkende eenheid door creatieve beeldbewerking. Noem het een eenheidssausje. Gewoon recht doen aan het bijzondere karakter. Dat is dan weer ónze belofte. (Plus) Punt.

  • ambitie
  • leven-lang-leren
  • meerwaarde
  • pluspunt
  • succes
  • toekomst
  • uniformiteit

contact me

Bel of mail me via onderstaand telefoonnummer of e-mailadres.Thanks voor je actie

We melden ons a.d.w. (Als De Wiedeweerga)!

cookies?

waarom?