Out-of-the-box oplossingen

Voor onze creatieven en strategen is het hun dagelijks werk om tot verrassende oplossingen te komen. En niet zelden tackelen we complexe organisatievragen verpakt als communicatievraagstukken.

Met omdenken komen we tot creatieve bedrijfsoplossingen. Daarom zetten wij nu onze denkkracht in om mede-ondernemers te helpen. Zo helpen we graag een handje mee om bedrijven en banen te redden. En voorkomen we samen dat het coronavirus een corona bedrijfscrisis wordt!

 

Elkaar helpen, omdat het kan

Amazing stelt haar strategen beschikbaar om voor én met bedrijven in nood te zoeken naar een oplossing. Onze collega’s van strategie, creatie, digital en business development helpen je aan frisse ideeën en nieuwe perspectieven.

Dit doen we in de vorm van denksessies. Met jou en/of binnen het eigen team. Dus ook als jij verder moet met de dagelijkse hectiek, kun je ons aan het werk zetten. Dit doen we uiteraard vrijblijvend en volledig kosteloos. De uitkomsten van de sessies worden gratis ter beschikking gesteld.

 

Meld je nu aan

Kun jij wel wat creatieve denkkracht gebruiken om je business coronabestendig te maken? Meld je dan aan bij Michiel via 06-22266614 of michiel@amazing.nl. Ben je klant bij Amazing? Dan kun je natuurlijk ook gewoon terecht bij je vaste contactpersoon!