Wat hebben we een boel in te halen. En weer op te bouwen. We gaan aan de slag. Ook dat doen we natuurlijk weer samen. #teamworkmakesthedreamwork.

Met nieuw perspectief lonkend aan de horizon zijn dit de trends voor de komende tijd:

Positiviteit: Vrolijkheid en positieve energie

Ze horen altijd al bij het voorjaar, maar nu dubbeldik. Na elke crisis komt de onvermijdelijke tegenreactie. Aangezwengeld door het perspectief van herstel gaan we op zoek naar plezier en vermaak. Dus schudt die zweem van terughoudendheid van je af en laat voluit zien wat er allemaal (straks) weer kan. Positief, activerend én met aanstekelijk enthousiasme. Consumenten hebben er weer zin in!

Beleving: Echt of digitaal, maak het memorabel

Wat zijn we inventief geworden met digitale events. Maar er gaat niets boven de real live experience. Dus wees opnieuw inventief. Wacht niet op de grote events. Hoe kleiner en persoonlijker de invulling, hoe waardevoller voor de deelnemer! Kijk naar wat er al kan en start vandaag nog. Van inspiratie wandelingen of picknicks in de natuur tot een intiem event aan huis. Creëer een unieke positieve ervaring met jouw merk. Je klanten zullen het waarderen. Zo zorg je voor blije klanten: loyaal en ambassadeurs voor jouw merk!

Nieuwe ervaringen: Je eigen nieuwe normaal definiëren

Tuurlijk, eerst gaan we weer genieten van het eerste biertje op het terras, een etentje met vrienden of dat uitgestelde bezoek aan theater of pretpark. Maar dan gaat het kriebelen… Consumenten willen helemaal niet terug naar het “oude normaal”. Ze willen hun eigen normaal herdefiniëren. Nieuwe ervaringen op doen. De uitgelezen kans om nieuwe doelgroepen aan te trekken. En vergeet natuurlijk niet je vertrouwde klanten te verleiden (terug) te blijven komen 😉

Consumenten staan te popelen om het leven weer met beide handen aan te grijpen. Met de nodige spaarcentjes om er volop van te genieten zodra het kan. En laten we eerlijk zijn, veel ondernemers kunnen het goed gebruiken. Dus doe er je voordeel mee en reboot jouw business. Verras en verleidt de consument om samen met jou de hervonden vrijheid te komen vieren!

Hulp nodig om met hernieuwde energie aan de slag te gaan met jouw communicatie? Bel met Michiel op 06 – 222 666 14. Of vul onderstaand formulier in, dan bellen we jou!

  • call me

    Bel mij op onderstaand telefoonnummer

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.