Development

Development. Wat wordt er precies ‘gedevelopt’ dan? Nou, wat dacht je van… jouw website, webshop of webapplicatie? Van corporate website tot campagnepagina, van online winkel tot interactief platform. Maar ook voor het ontwikkelen van een intranet, urenregistratiesysteem of ingewikkelde API-koppeling deinzen we niet terug. In de online studio laten onze developers en ontwikkelaars hun epische kwaliteiten gelden.

ontwikkelen van je website

Een goede website, applicatie of online dienst is ontzettend belangrijk. De sleutel tot succes? Die ligt in de juiste mix van een pakkend design, een buitengewoon soepele user experience én hoogstaande techniek. Vanuit die gedachte maken wij online materie. En vanuit die gedachte verrassen we onze klanten. Onze developers zijn gespecialiseerd in moderne webtoepassingen en bovendien volledig op de hoogte van de laatste trends op het gebied van design. Ook zorgen we ervoor dat je site gebruiksvriendelijk- en zoekmachinevriendelijk werkt. Noem het gebruikerservaring. Noem het UX design. Waar het op neerkomt? Het toevoegen van waarde door te onderzoeken, te analyseren, te ontwerpen, te testen en te optimaliseren! Never a dull moment.

Het bouwen van web-uitingen is uiteraard maatwerk. We doen ‘t vanuit een solide basis: we bouwen veel in WordPress, het populairste CMS-systeem van het internet. Zodat ook jijzelf straks makkelijk wegwijs weet in je eigen web-omgeving. Maar denk maar niet dat wij standaard thema’s gebruiken, no no. Wij creëren echt iets nieuws, we schrijven code – schrijven code – schrijven code. Zo maken we een unieke website of dienst waar er maar één van is: die van jou! Tja, wij hebben nou eenmaal een zwak voor web-ICT; het kan ons niet complex genoeg 😉

een website om op te bouwen 

Onze creativiteit combineert meer dan lekker met de nieuwste technieken in de wondere wereld van ’t web. We pakken ’t slim aan. Transparant. En met oog voor de looks. Zo komen we tot een optimaal resultaat. Daarbij staan gebruiksvriendelijkheid en stabiliteit voorop. Bovendien moet je website het op elk device lekker doen: daarom werken we met responsive technieken. Kortom: wij bouwen een website waar jij op kunt bouwen! Ready to become amazing? Het optimaliseren van je reeds bestaande website is in sommige gevallen trouwens ook een optie. En we bieden je ook diensten als hosting. We adviseren je graag!

 

strategie         |         concepting         |         development         |         design