De enorme roze bril, van zo’n 2 bij 4 meter, was tot voorkort te bewonderen in de Keukenhof en zal eind juli verhuizen naar festival Where The Sheep Sleep. La Vie En Rose daagt haar publiek uit om het leven door een roze bril te bekijken. Die uitdaging gaan wij van Amazing graag aan!

“La Vie En Rose gaat over de positieve kant van het leven zien”, aldus maker Daniella Rubinovitz. “Het gaat erom dat je in een staat van gelukzaligheid bent, waarin de wereld om ons heen vrolijker lijkt. Onze ervaring verschuift wanneer we door een roze bril kijken. Dit is een goed moment om na te denken over hoe je dingen om je heen ziet.”

Tijdelijk logeeradres

Het kunstwerk was tot eind mei in bloemenpark de Keukenhof te bewonderen. Het montuur werd daar extra aangekleed met de tekst ‘Kleur en Geur’ en achter beide glazen was een kleurrijke bloemenfoto geplaatst. Amazing biedt een tijdelijk logeeradres aan La Vie En Rose. De reusachtige roze bril is aan de voorzijde van Villa Marialust geplaatst – aan de parkzijde – en gratis te bewonderen voor liefhebbers.

BEHEHEH!

Eind juli wordt het roze montuur opnieuw verplaatst. Dan verhuist La Vie En Rose naar Where The Sheep Sleep, de Nederlandse versie van het beroemde Burning Man festival, dat van 26 juli t/m 30 juli plaatsvindt in Apeldoorn.