Laat jouw info of boodschap opvallen met een gelikte infographic!

Ja het is een feit: we zitten allemaal verplicht thuis aan het werk (waar mogelijk). De meesten van ons zitten daar nu niet persé op te wachten, maar we zullen er toch mee moeten dealen! Het beste van maken! En daar kunnen we wel een flink blik creativiteit voor opentrekken. Om snel, overzichtelijk en op een creatieve manier informatie te delen – je moet tenslotte van goede huize komen om op te vallen in de informatiestroom, right? Amazing is je beste vriend bij het maken van infographics.

Een infographic is dé kans om je informatie eens op een andere manier te presenteren. Met opvallende designs, kleuren en beeldelementen in plaats van  platte tekst en cijfers waar de aandacht niet automatisch naartoe gaat.

Wow. Onze hersenen nemen maar 20% op van wat we lezen tegenover 80% van wat we zien.

Wist je dat je 30% meer kans hebt dat je infographic gelezen wordt ten opzichte van tekstuele content? Dat is de power van visuele content! Laat  90% van ons brein informatie verwerken door middel van beeld, dan ben je snel overtuigd toch!?

Heb je wel oren naar zo’n amazing infographic? Wij helpen je graag! Helemaal passend binnen jouw eigen huisstijl of juist helemaal anders!