Een kerstduet met de A-Meezing chatbot in Facebook Messenger

A-Meezing chatbot in kerstduet

All I want for Christmas is youhoehoe baby. Jingle bell, jingle bell, jingle bell rock. Last Christmas I gave you my heart… Kerst staat weer voor de deur en wat is er dan gezelliger dan samen kerstliedjes zingen? Anno 2016 hoef je daar niet eens gezelschap voor te hebben: je gaat gewoon in duet met de A-Meezing chatbot in Facebook Messenger.

Negen op de tien mensen heeft minstens één keer per week een liedje in het hoofd die de hele dag blijft hangen. Radio-dj Gerard Ekdom noemt het ‘oorwormen’. In deze tijd van het jaar, als de Kerst Top 40 grijs wordt gedraaid, is de kans dat je ‘besmet raakt’ met een bekende kersthit nog groter. Geef toe: we hebben onszelf allemaal wel eens betrapt op een refrein van Mariah Carey of WHAM.

De A-Meezing chatbot

Voortaan hoef je niet meer alleen te zingen. Amazing lanceert vandaag de A-Meezing chatbot, die in Facebook Messenger met je in duet gaat. Van Rudolph the Red Nosed Reindeer tot Flappie. Niks is te gek voor onze bot. De A-Meezing chatbot staat vanaf nu tot en met 31 december live. Zet een woord, zin of complete regel in en onze chatbot maakt hem voor je af. Zonder gene!Schermafbeelding A-Meezing-chatbot

Het nieuwe internet

2016 was het jaar van Messenger. WhatsApp en Facebook Messenger zijn ongekend populair, maar volgens de kenners komen we binnenkort in een volgende fase van het internet terecht. Het duurt volgens hen niet lang meer voordat we alleen nog maar communiceren via onze apps. Zo groeien we langzamerhand naar een ‘verdigitalisering’ toe. Een compleet nieuwe wereld, waarin we net zo makkelijk met onze vrienden en familieleden praten als met chatbots.

Steeds meer bedrijven gebruiken al bots. ‘Heb je schade, app je schade’ van FBTO is hier een goed voorbeeld van. Ook op Facebook beginnen bedrijven warm te lopen. Zo lanceerde Eneco vorige week een chatbot in Facebook Messenger waaraan klanten hun meterstanden kunnen doorgeven.

Ook een chatbot?

Amazing houdt digitale trends nauwlettend in de gaten en zet met de A-Meezing chatbot de eerste stappen richting ‘het nieuwe internet’. Meer weten of hulp nodig bij het bouwen van een chatbot? Neem contact op via online@amazing.nl of 055 526 88 88.