Kilometers voor cash

Serious Request 2016 laat ze niet stikken

Het aftellen is begonnen: over vijf dagen laten de dj’s van 3FM zich weer een week lang opsluiten in het Glazen Huis. Hoewel Apeldoorn volgend jaar pas gaststad is voor Serious Request, krijgt de 2016-editie al een klein Amazing-tintje. Onze art-director Sven fietst met een ploeg van Velp naar Breda om te doneren.

Sven vertrekt op zondag 18 december samen met acht ploeggenoten richting Serious Request in Breda. Met hun racefietsrit van ruim 130 kilometer doneren zij het totale geldbedrag dat alle teamleden individueel hebben opgehaald. Namens de fietsers en alle mensen die hebben gesponsord maken zij zich hard voor het goede doel van dit jaar: slachtoffers van de stille killer longontsteking in de Hoorn van Afrika en ten zuiden van de Sahara.

360 graden cam

Sven fietst naar Serious Request 2016Amazing zou Amazing niet zijn als we onze pupil ‘zomaar’ de weg op zouden sturen. Sven zal de tocht rijden met een 360 graden camera op zijn stuur. Houd onze website én facebookpagina in de gaten voor gave beelden van de rit en de overhandiging van de cheque in Breda.

Vorig jaar haalde de ploeg uit Velp €1.700,- op. Wil jij ervoor zorgen dat Sven en zijn team dit jaar ook een mooie cheque kunnen overhandigen? Tuurlijk wil je dat! Doneren kan op NL53 INGB 0657 9399 78 ten name van Amazing B.V. Vergeet niet om ‘Serious Request’ in de omschrijving te zetten.