Het thema? Voeten en werk! Want goede voetverzorging draagt bij aan lekker werken! Maar… daar moeten bepaalde beroepsgroepen zich wel eerst van bewust worden. En vervolgens actie ondernemen!

Daar gooien we natuurlijk een concept tegenaan. De gedachtegang: voor álles is toch een check? Neem de software van onze computer – we updaten ‘t regelmatig. Ons gebit? We laten ’t preventief checken bij de tandarts. Onze auto? Met een APK zorgen we ervoor dat we weer veilig de weg op kunnen. Maar onze voeten, die vele kilometers maken… niks, nada, noppes! Best gek! Het concept geboren: ‘Sta sterk in je werk met de Voet-APK!’. Mensen met een intensief beroep aansporen tot preventief bezoek aan de (medisch) pedicure. Dat wordt fluitend naar je werk!

Fluitend naar je werk met de voet-APK

Met een opvallende neon-stijl genereren we aandacht. Met herkenbare beelden spreken we aan. Met aansprekende teksten overtuigen we. We rollen de campagne uit met een landingspage en diverse online en offline uitingen. We gaan meters maken! Ben jij al voor de check geweest?