3FM Serious Request naar Apeldoorn

3 FM Serious Request in Apeldoorn

De spanning was om te snijden, maar het hoge woord is eruit: Apeldoorn wordt in 2017 gaststad voor Serious Request. Dit heeft 3FM dj Michiel Veenstra zojuist in zijn show bekendgemaakt. Amazing!

De gemeente zette de afgelopen weken alles op alles om het bekende Glazen Huis naar haar stad te halen. Met de start van de Giro d’Italia, op 6 mei j.l., bewees Apeldoorn al een evenement van formaat aan te kunnen.

Bidbook Serious Request: ‘T Hart op de Goeie Plek

De pay-off voor Serious Request in Apeldoorn is: ‘’T Hart op de Goeie Plek’; met als achterliggende gedachte dat de stad centraal in Nederland ligt, veel studenten in de omgeving heeft en een echte gezinsstad is met sociaal betrokken ondernemers. Amazing is trots te hebben kunnen bijgedragen aan de aanvraag. In opdracht van burgemeester John Berends maakten wij het houten bidbook dat naar 3FM werd verstuurd.

Het idee om gaststad te worden voor 3FM’s Serious Request kwam van burgemeester John Berends zelf. “Apeldoorn moet zich met dit soort evenementen op de kaart zetten. En Serious Request is Apeldoorn op het lijf geschreven”, vertelt hij in De Stentor. “Met hun goededoelenactie hopen de dj’s van NPO 3FM zoveel mogelijk geld op te halen voor het Rode Kruis. En laat het Nederlandse Rode Kruis nou uitgerekend in Apeldoorn zijn opgericht, in 2017 precies 150 jaar geleden.”