Communicatie strategie

Communicatiestrategie? Een must in de wondere wereld van de communicatie! Onze strategen en communicatieadviseurs hebben maar één doel voor ogen: het opstellen van een verpletterende strategie voor jouw merk of project om tot effectieve merkcommunicatie te komen. Tot communicatie die impact maakt. Die het wow-effect oproept! Hoe we dat doen? Met scherpe keuzes in wat wel en wat niet. Met het claimen van jóúw unieke plek om daarmee de massa achter je laten. Jouw communicatie niet als ‘los zand’, maar als een über-strak plan waarin alles op elkaar is afgestemd. Waarin alles klopt.

amazing brandguide

Met een eigen ontwikkelde methode brengen we jouw merkidentiteit in kaart: onze Amazing Brandguide. Jouw merk op één A4 beschreven – details tot in de puntjes. Wat is jouw propositie? Waar staat je merk voor en welke kern- en merkwaarden straal je uit? Welke positie neemt jouw organisatie of merk in te midden van concurrenten en collega’s? Wat mogen klanten sowieso van je verwachten en waarin maak je juist het verschil? Hoe ga je jouw onderscheidende plek claimen en echt impact maken? Wat een hoop vragen! Maar met de Amazing brandguide blijft geen vraag onbeantwoord.

de kracht van communicatiestrategie

Strategische communicatiekeuzes raken het hart van jouw onderneming of merk. Daarom is betrokkenheid enorm belangrijk! Vaak plannen we een of meerdere strategische sessies mét belanghebbenden. We halen de onderste steen boven. Bepalen de kern van je merk. Zo komen we tot effectieve strategieën en een stevig communicatieadvies! Om je doelgroep te veroveren. Om hét plekje in de markt te veroveren dat alleen voor jou bestemd is. Jouw merk domineert! En daarna? Daarna stopt het niet. We gaan door met de creatieve en communicatieve vertaling van jouw merkstrategie. Met een merkconcept, campagneconcept of middelenuitvoering in een meerjarenplan. Van het bewaken van je huisstijl tot het ontwikkelen van al je communicatiemiddelen en van campagnes tot social media! We blijven bijsturen om koers te houden in deze snelle wereld. Om je merkessentie continu voelbaar te houden.

Strategie. Wij houden ervan. En onze klanten? Die staan vaak versteld van de uitkomst: ‘Wow, zo hadden we het nog nooit bekeken!’. En daar doen we het voor. De move ontdekken die je amazing maakt. Hoe tof is dat?

 

strategie         |         concepting         |         development         |         design