Webshops

Webshops bouwen wij al sinds 2002. Gebruiksvriendelijke webshops, met een standaard of juist een uniek design en talloze praktische functionaliteiten. Maar dat is niet alles; wij helpen je ook graag met het formuleren of beoordelen van jouw strategie en denken mee over de logistieke zaken rond bestellingen. Zo zijn wij graag dat steuntje in de rug dat je nodig hebt, wanneer je een webshop hebt of wilt beginnen.
Nu wil je met jouw webshop zoveel mogelijk verkopen. Wij richten de online winkel daarom zo in dat deze goed vindbaar is op internet en zoveel mogelijk bezoekers trekt. Ook zorgen wij er met de inrichting van de webshop voor dat zoveel mogelijk bezoekers daadwerkelijk op de bestelknop drukken, de zogenoemde conversie. Het is eigenlijk heel eenvoudig: hoe meer conversie, hoe meer omzet.

Amazing webshop

We maken maatwerk webshops, maar bouwen net zo graag in WooCommerce. Het maakt ons eigenlijk niet uit, als het maar past bij jouw visie, organisatie, werkwijze en strategie. Aansluiting bij bestaande softwarepakketten is geen probleem.
Wij hebben nu eenmaal een zwak voor web-ICT, dus het kan ons niet complex genoeg. Dat is wel zo handig voor jou, want je kunt voor het concept, het ontwerp en de technische realisatie van de shop, onder één dak terecht: Amazing. Voor specifieke diensten werken we nauw samen met partners. Zo zijn we dealer van bijvoorbeeld Buckaroo (online payment), Paazl (transport platform) en TradeTracker (affiliate marketing). Maar ook alle andere beschikbare systemen implementeren we met plezier. Zodat jij een amazing webshop krijgt.

contact me

Bel of mail me via onderstaand telefoonnummer of e-mailadres.Thanks voor je actie

We melden ons a.d.w. (Als De Wiedeweerga)!

cookies?

waarom?