Fietsen maakt vrolijk!

Wow! it fietst good. so good.

Een waar fiets-walhalla. Dat is testcentrum De Fietser in Ede. De nieuwste modellen van de beste fietsmerken van Accell testen? Het kan! Lekker doortrappen op de langste indoor testbaan van Nederland. Een heus experience center van 10.000 m2, waar fietsexperts klaar staan om je te matchen met jouw ultieme fiets. Van Batavus en Sparta tot Van Nicholas en Haibike. Koop je een fiets, dan koop je een experience. En die moet goed voelen. Heel goed.

Spring maar achterop bij mij

Geluk kun je niet kopen. Maar een fiets wel. And that’s pretty close. Want van fietsen word je blij. Da’s wetenschappelijk bewezen. En da’s de gemene deler van ieder fietsmerk: fietsen maakt vrolijk. De belofte van De Fietser? Fietsen geeft energie. Fietsen maakt gelukkig. Fietsen = vrijheid, blijheid.

Bij zo’n feel-good belofte, past een feel-good concept. We fietsten ‘m d’r in. The big journey bij De Fietser, die moet je immers meemaken. Dus: communicatie die mensen prikkelt, op een vrolijke en eigenwijze manier. No-nonsense, persoonlijk en laagdrempelig. Met een vleugje humor. Smile!

Een klus waarbij we lekker doorfietsten. Onze route? Cross-mediaal. Ieder kanaal een bijdrage aan het ultieme geluksgevoel. Vrolijke kleuren, fonts en beelden, humoristische slogans. Fietsexperts met een smiley op hun shirt. Een consequente, positieve flow op social media, print, website en campagne voor een feel-good journey. Enjoy the ride.

Smiley
Testen
Fiets-walhalla
Beleven
blij