Bespaar een smak. Vul die zak!

Met jou is klussen veel leuker

Jouw huis, jouw casa. Aan de klus? Dan moet het wel goed. Dus niks grootschalige bouwwinkel, maar hup naar die lokale bouwmarkt. Waar de expert nog tijd voor je heeft. Waar ambacht nog wordt beheerst. Waar maatwerk passie is. Want vanuit passie, klaren Multimate en Hubo die klus.

Schijn ‘n lichie op mij

Maar dan wel een duurzaam lichie. Want duurzaam is hip and happening. En dan wil jij niet achterblijven. Gloeilampen? Die zijn zooooo negentien-honderd. Pure stroomvreters die je wilt weren. Moet weren. Kom maar door met die ledlampen: lekker geld besparen en ook nog eens goed bezig zijn.

8 op de 10 huishoudens doet nog aan gloeilampen. Au! Dat vraagt om een campagne, vonden ze bij Multimate en Hubo. Laat maar komen, dachten wij van Amazing. Tijd om al die oude lampen in te leveren! Hoe? Actiezakken om te vullen en voilà: geld besparen. Een duidelijke boodschap in de brievenbus. Call to action, noemen we dat. Ondersteuning met activerend winkelmateriaal, folders vol energiezuinige tips, bewustwordingsanimaties op social en landelijke radiospots. Gevolg? Een dikke massa mensen naar de bouwmarkt. Tikt lekker aan he?

Ledlamp
Bespaar
dat tikt aan
Actiezak
Hot
zuinig