Gaan met die baan!

be hungry

Positief ingesteld. Ambitieus. Hongerig naar succes. Intermediair Uitzendbureau en dochterbureau 50+ Werkt helpen mensen keihard aan een baan. Op passie, pure inzet en pit. Als verbindende schakel tussen baanzoekers en werkgevers. Als bekende speler in de regio. Als warm nest waar betrokkenheid voorop staat. Geen kantoor, maar een huiskamergevoel. Samen vol voor één ding gaan: succes. Het is die attitude van ‘keihard gaan’ die Intermediair zo karakteristiek maakt. En bij een karakteristiek ‘zijn’, past een ‘karakteristiek zijn’.

ben een rauwdouwer

Let’s cut the crap: uitzendbureaus genoeg in de regio. Waarom als werkgever óf werkzoekende kiezen voor Intermediair Uitzendbureau of 50+ Werkt? Om dát in kaart te brengen scherpten we kernwaarden aan en goten we ze in een merkverhaal. Alleen zo ontstaat een creatieve vertaalslag naar een merkconcept, gebaseerd op het DNA van deze organisatie: resoluut, energie, eigen, inventief & close. Voor elkaar, door dik en dun. Een concept met een keiharde beeldentaal waar de passie en pit vanaf spat. Karakter laten zien. In pakkend contrast met het familiaire thuisgevoel. ’t Is jóúw club. IU has it all. We redesignden het logo naar een strakke vorm. De witruimte speels benuttend. Een ware puzzel waarin alle aspecten samenkomen. Een mens – je wordt gezién. Een schakel – synoniem voor het maken van verbinding tussen kandidaat en job. De warme kleur – voor ’t persoonlijke. En het logo van 50+ werkt? Ook daar speelt witruimte een grote rol. Een doordenker; omdenken in ’t kwadraat.

We bouwden nieuwe websites en schreven pakkende copy. We kleedden de panden aan en maakten prikkelende promotie. Online en offline. We zetten letterlijk onze tanden erin. Ja echt. Op zoek naar de ideale baan of kandidaat? IU staat naast je. Als een hechte club. Een sterk team – op standje full power.

Karakter
lef
baan
stevig
gaan
hard werken
passie
maat
energie
vastbijten
door-dik-en-dun
bikkelen