it’s the little things in life

voor je (g)oude(n) dag

De Goede Zorg en De Zorgmensen in de fusie; twee ouderenzorginstellingen mét naam. Dat is dus kennis, kunde en ervaring – maar dan in het kwadraat. Positieve gezondheidszorg is wat ze doen. Uitgaan van eigen kracht. Die focus op wat nog wél gaat. En daar dragen de zorgprofessionals flink aan bij. Daar worden ze ’s ochtends voor wakker. Om met mooie momentjes die oude dag te kleuren. Om het verschil te maken, iedere dag de moeite waard te maken.
Natuurlijk, er zijn ook moeilijke en ingrijpende situaties. Die gaan niet over geluk. Maar zelfs dan kunnen juist de allerkleinste momenten waardevolle betekenis krijgen. When it rains, look for rainbows.

mag het een onsje meer zijn?

Branding in ouderenzorg. Een dikke JA, vinden wij. Elke vorm van interactie met de cliënt bepaalt immers de perceptie van je merk. Dus ook de ervaring bij dienstverlening! Welk gevoel krijg je erbij? Inspiratiesessie na inspiratiesessie werd duidelijk: waarde toevoegen, dat is wat deze mensen doen. Dat is hun kern. Hun verhaal. Hun missie.

Branding, het begint al bij de nieuwe naam: KleinGeluk. Een naam met een boodschap. KleinGeluk staat voor zorg met een gouden randje. Die glimlach. Even de tijd nemen. Dat persoonlijke moment. Want een klein gebaar geeft net dat beetje meer; geeft kleur! Dat is dat onsje geluk, waar iedere oudere recht op heeft. KleinGeluk is vooral ook een naam die bewust multiple toepasbaar is. Voor iedere locatie; voor iedere medewerker; voor iedere situatie. Een bindende factor voor een gefragmenteerde organisatiecultuur. KleinGeluk in … KleinGeluk met … KleinGeluk is … Zo ontstaat een energiek en krachtig merk!

Change is coming. Met frisse wind zorgen we voor verandering van het toch wat oubollige imago van de ouderenzorg. We realiseren een compleet nieuwe huisstijl, nieuwe communicatiemiddelen én een promotiecampagne. En dat doen we met een beeldende stijl! Alledaagse momenten met een expressieve popart twist. Veel kleur. Een positieve vibe. En last but not least: een pay off die staat als een huis: KleinGeluk – Zorg van grote waarde. Yup. It’s a brand.

Zorg
Waarde
Fris
The lucky ones
kleur je dag
koffiedrinken
beetje meer