balans vind je niet. balans creëer je.

but first: you

It’s all about balance. Luister naar je lichaam, ’t Is een wijs tempeltje. Benut de wijsheden van je intuïtie! Vanuit deze overtuiging richt LTC trainingen en coaching in. Complete programma’s op maat voor ontwikkeling van mens en organisatie. Een kant-en-klare oplossing? Kun je vergeten. Want echte balans? Die vind je alleen met handvatten, een spiegel en een richting. Zoek maar op, dat randje van je comfortzone. En kom in verbinding met de wereld om je heen. Inhale. Exhale.

stepping stones to success

Soms krijg je als communicatiebureau een vraag, maar zie je dat de oplossing dieper ligt. Een nieuwe website? Ja, leuk. Maar laten we eerst eens samen teruggaan naar de basis. De meerwaarde van LTC boven halen. En die visueel vormgeven. Consequent doorvoeren. Want consistentie in alle communicatiemiddelen, da’s eigenlijk net zoiets als balans tussen body en mind. Hét sleutelwoord: evenwicht.

Op zoek naar de twist tussen zakelijk en persoonlijk. Helder communiceren met een stevig, zakelijke font met ronde vormen. Warme, zakelijke grijze kleuren en soft perzikrood. Gekrabbelde illustraties en tekens. Want een scribble geeft net die persoonlijke touch. We houden het menselijk. Dan nog nieuw beeldmateriaal. Natuurlijke elementen en aardse kleuren. Echte mensen op de plaat. Dat is puur. Dat is authentiek. Dat is helder. Een hele nieuwe stijl. Helemaal niet zweverig, maar gewoon een gevalletje-sterk-in-balans.

mens
puur
inspireren
balans
helder
veerkracht
aards
verander