ons een zorg

it’s complicated

Zorg waar je recht op hebt – dat is waar Vergoedgeregeld.nl voor staat. Een platform voor mensen die gebruikmaken van hulpmiddelen voor blaas- en/of darmproblemen. Waarom zo’n platform? Omdat de wet- en regelgeving op dit gebied ‘nogal’ ingewikkeld is. En da’s nog een understatement. Daarbij maakt ook Neerlands’ zorglandschap het er niet per sé makkelijker op. Gevolg: veel mensen weten niet waar ze recht op hebben. Of dat ze überhaupt stem hebben in het vinden van passende zorg. En dat kan beter, vindt Coloplast – producent van medische hulpmiddelen. Dat móét beter. En daar komt Vergoedgeregeld.nl van pas: om te informeren, te faciliteren en vooral bewust te maken. Een vertrouwde adviseur die inzicht en ondersteuning biedt. Want het draait allemaal om zelfregie, mensen. Zelfregie. Zo zorg je voor hulp die bij je past!

is dat ff goed geregeld

Startpunt van ons ‘vergoedgeregeld-avontuur’: het optimaliseren van de website en het verbeteren van content. We gaan voor helder. Clean. En vooral: een stuk eigentijdser. Klaar voor de toekomst. Met een hoop gebruiksgemak. Zodat de bezoeker precies vindt wat ie nodig heeft om de juiste keuzes te maken. Want door kennis én handelingsperspectief ontstaat zelfregie.

Next steps? Bekendheid en betrokkenheid creëren, met een pakkende campagne om de doelgroep probleem- én oplossingsbewust te maken. De strekking van het verhaal: de juiste zorg is… zorg die past bij jouw leven! Zodat jij het maximale uit je leven kunt halen. Kunt (blijven) doen wat je wilt. Vandaag. Morgen. Gewoon, altijd. Normaalste zaak van de wereld.

De campagne? Barstensvol activatiemiddelen. Zo spelen we in op wat je als patiënt zélf kunt doen. Door de zin te scheiden van de onzin. Om zo de complexe wereld van de hulpmiddelenzorg te doorzien! En aan te tonen dat het eigenlijk vrij simpel is: je kunt meer bepalen dan je had gedacht. Veel meer. En ongemakken? Daar pás je voor. No shit!

maximaal
regie
in control
no shit
own it
hulp
speak up
onzin
keuzes!
ongemak
ik pas
zelf hulp