Sterk staaltje mankracht

Doorgaan tot het gaatje

Logistiek. Industrie. Steigerbouw. Sterk staaltje mankracht nodig? Visser fikst het! Vakmensen met karakter – recht door zee en ongekend gedreven. Doorpakkers en vastbijters. Geen uitdaging te zwaar. Op zoek naar een goede geoliede menselijke machine die zwaar werk uit handen neemt? Of een club toffe gasten om bij te horen? Visser is je man.

Manzone. Friendzone.

Een echte mannenwereld – dat is Visser. Niet zomaar mannen, maar mannen van staal. Een hechte club sterke gasten waar je bij wilt horen. Doorzetters onder elkaar. Een ijzersterke identiteit die we wel móésten benutten. Stoer, sterk en no-nonsens.

‘De wereld van de Visser jongens’, we doken er volkomen in. Kopje onder: werkelijk alles op de schop! Van huisstijl tot clubkleding. Van media-inzet tot thuishonk. Het DNA van Visser voelbaar tot in de puntjes. Rauwdouwers vastgelegd op de gevoelige plaat. Of nou ja, gevoelig. Dankzij een lekker rauw sausje, een unieke look & feel waar de kracht van Visser vanaf spat. De scheiding tussen vakkracht en opdrachtgever visueel. Want dubbele doelgroep? Dubbele benadering.

Werven maar, die krachtpatsers en powermannen. Waar dan? Nou, in hun eigen territorium. Natuurlijk online. Maar ook in het wild. Bierviltjes aan de bar. Posters boven de pispot. Aan de muur tussen spierbundels, testosteron en zweet. Gezocht: mankracht met karakter! De boodschap die een maand lang heel Apeldoorn domineerde.

Mankracht
Rauw
IJzersterk
Power
Drive
Flexibel