Zo wat zijn wij trots op deze mooie verpakkingen van Sakura!

Nieuwe verpakkingen voor Sakura Gelly Roll pennen

We hebben de bestaande verpakkingen met 24 en 12 stuks van ‘World’s best gel pen’ Gelly Roll een nieuwe look gegeven. Het effect van de glitter, metallic en fluorescerende gelpennen wordt benadrukt met echte glitters, folie en neon PMS kleuren.

Voor de nieuwe verpakkingen, setjes van drie, hebben we een ontwerplijn neergelegd afgestemd op de kleurenthema’s Ocean, Sweets, Happy, Nature, Forest en de bestsellers in een eigen set van drie: bright white, zilver en goud. De verpakkingen zijn onlangs gepresenteerd op de internationale beurs Paperworld in Frankfurt. Daar werden ze zo goed ontvangen dat is besloten om deze verpakkingen binnenkort wereldwijd in verschillende landen verkocht zullen worden.

Royal Talens

Sakura is onderdeel van Royal Talens. Al meer dan 100 jaar inspireren zij wereldwijd creatieve expressie door kwalitatief hoogstaande merken en producten te ontwikkelen, die mensen aanzetten tot schilderen en tekenen. Royal Talens’ innovatieve karakter stimuleert om te blijven vernieuwen. Ze moedigen creatieve hobbyisten en professionals waar ter wereld aan om grenzen te verleggen en zichzelf te ’herontdekken’.